Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Andreu Llavaneres consolida la implantació del segell de qualitat turística Biosphere

La qualitat de les platges de Llavaneres, el projecte d'Oficina de Turisme, el Club Nàutic El Balís i la casa de colònies Can Masriera han estat reconeguts per l'Institut de Turisme Responsable (l’ITR) amb el segell Biosphere 2022. 

Es tracta d’un segell de turisme sostenible que té com a objectiu fomentar un model inclusiu, obert, modern i respectuós amb el medi ambient i amb diferents àmbits socials. Així mateix, la platja de les Barques, la de l'Estació i la del Balís renoven el segell de qualitat que ja han obtingut durant els darrers anys. Pel que fa a l'Oficina de Turisme, es recupera el distintiu, que ja es va obtenir l'any 2018. 

Des de l'Ajuntament també feliciten al Club Nàutic El Balís i Can Masriera, que també han renovat com a Punts d'Informació Turística (PIT) de Llavaneres. Cal destacar que, en el cas de Can Masriera, es tracta de la primera casa de colònies certificada amb aquest segell de qualitat a tota la comarca del Maresme.