Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La platja de Sant Vicenç rep un any més el segell Biosphere de sostenibilitat turística
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La platja de Sant Vicenç rep un any més el segell Biosphere de sostenibilitat turística

La platja de Sant Vicenç de Montalt ha renovat el distintiu Biosphere 2024 en un acte celebrat aquest passat dimarts 13 de febrer, a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. La regidora de Turisme, Mònica Comas, ha recollit el segell de qualitat, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç, que acredita les bones pràctiques mediambientals i el compromís amb la sostenibilitat dels establiments, empreses, destinacions i serveis públics que en són mereixedors.De la mateixa manera, l’OAC de l’Ajuntament, com a espai on s’informa, orienta i acompanya les persones visitants durant la seva estada al municipi, ha renovat de nou l’acreditació com a Punt d’Informació Turística.

També hi va haver reconeixements per l’establiment Casa Vilá Reyes que, des d’ara, a més a més del segell Biosphere, obté la distinció com a Punt d’Informació Turística. 

L’acte d’entrega de certificacions va estar precedit per una jornada de networking que va reunir un centenar d’agents públics i privats de tota la comarca, des de regidors i regidores i personal tècnic de Turisme a representants de museus i empresaris d’allotjaments, restauració i serveis turístics. A més a més de diversos alcaldes i alcaldesses, la jornada va comptar amb la presència de la presidenta del Consorci Promoció Turística Costa del Maresme, Carme Ponsa, el cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació, Xavier Font, i el representant del Consell Comarcal a la Cambra de Comerç, David Antón Martínez.

Tot plegat, en aquests moments, el Maresme compta amb un centenar d’empreses, serveis públics i destinacions certificades amb el segell Biosphere i amb 61 Punts d’Informació Turística. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla