Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sant Vicenç de Montalt escalfa motors per celebrar la segona edició de la Fira de Dones Emprenedores
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt escalfa motors per celebrar la segona edició de la Fira de Dones Emprenedores

La fira de Dones Emprenedores es una iniciativa organitzada per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament, que tindrà lloc el pròxim diumenge 10 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones. L’objectiu es donar visibilitat i posar en relleu el talent de les dones emprenedores de les 3 Viles 

Si la primera edició de la fira es va centrar en les dones emprenedores de Sant Vicenç, enguany la participació s’ha fet extensiva també a les dones de Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d’Estrac, així com a totes aquelles entitats i associacions de les 3 Viles que tinguin entre els seus objectius el desenvolupament de projectes d’igualtat de gènere i de diversitat sexual, afectiva i de gènere.

La inscripcions per a participar-hi ja està en marxa i les persones interessades poden fer-ho a través del web municipal fins el pròxim 23 de febrer com a data límit. Segons informa el consistori, les peticions s’atendran per rigorós ordre d’arribada i es prioritzaran les dones emprenedores locals. 

Amb tot, la fira s'instal·larà a l'Avinguda Toni Sors i es podrà visitar de 10 del mati a 15h del migdia.  

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla