Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Obertes les inscripcions per participar a la Cursa “Sant Vicenç DONA”

La Regidoria d'Igualtat, amb la col·laboració de l’Associació Excursionista Montaltrek, organitza la Cursa Sant Vicenç DONA en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

Es tracta d'una cursa popular oberta a tothom, sense distinció d’edat o sexe, amb una durada d’una hora i mitja aproximadament i un recorregut circular de 5 quilòmetres. També hi haurà un recorregut curt, d'1 quilòmetre, perquè els nens i nenes de 4 a 7 anys puguin sumar-se a la iniciativa. 

La formació Somsò Batucada, integrada per dones del Poble Sec que es mouen per la música i per la lluita de la transformació social, s’ocuparan d’acompanyar musicalment els i les participants de la cursa.Amb tot, recordem que les inscripcions ja estan obertes i que son gratuïtes. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla