Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

En marxa a Sant Vicenç de Montalt la campanya de sensibilització sobre tinença responsable d'animals de companyia a la via pública

La campanya, que s’inicia aquest mes d’abril i que està impulsada per la regidoria de Benestar Animal i la Policia Local, vol recordar la importància de la tinença responsable de mascotes i que les sancions per no recollir-ne els excrements a la via pública poden arribar als 1.500 euros. En concret, se centra en les normes per a passejar els gossos, l’obligatorietat de recollir-ne els excrements, l’accés dels animals a la platja i a les zones d’esbarjo i la manera correcta de transportar les mascotes en els vehicles.

El passat mes de febrer, el municipi també va dur a terme una campanya per a afavorir el cens dels animals de companyia després d'aprovar per unanimitat la nova ordenança sobre protecció, benestar i tinença de mascotes. Segons les darreres dades disponibles, al Registre Municipal d'Animals de Sant Vicenç hi ha un total de 718 gossos censats.