Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Xavier Carles torna a Sant Vicenç de Montalt amb un nou repertori de cançons

Poeta, lletrista i adaptador de cançons, Xavier Carles és un gran coneixedor de l’anomenada 'Cançó francesa'. Ha adaptat al català cançons de Léo Ferré, Georges Brassens i Boris Vian pel disc 'Petita Festa', de Gemma Humet i Toti Soler, on també posa veu a la part recitada d'un dels temes. Amb sis discos publicats i un setè en preparació, hi han col·laborat artistes com Paco Ibáñez, Quico Pi de la Serra, Jaume Sisa, Laura Simó, Imma Colomer i Manel Joseph, entre molts altres.

El seu nou treball 'Noves cançons de més enllà', que és una continuació de l’anterior espectacle 'Poemes i cançons de més enllà'; ens apropa a un temps irrepetible d’eclosió creativa i cultural, amb textos d’una gran intensitat poètica i social,  adaptats al català pel mateix intèrpret.

Tot plegat, l’espectacle tindrà lloc dissabte 13 d'abril, a les 19:00, al Centre Cívic. Les entrades tenen un  preu de 5 euros (amb consumició inclosa) i es poden comprar fins al 5 d'abril a través del web municipal.