Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç ja ho té tot preparat per celebrar la Diada de Sant Jordi

Els llibres, les roses i la cultura tornaran a ser els grans reclams de la celebració de la Diada de Sant Jordi a Sant Vicenç de Montalt; una de les festes més significatives d’arreu del territori català. 

Les activitats d'enguany  es duran a terme des de dies abans, i és per això que l’Ajuntament ja ha anunciat tots els esdeveniments dels quals es podrà gaudir en les jornades prèvies a la Diada, on, com cada any, la cultura és la protagonista.

L’epicentre de la celebració serà a la plaça del Poble. En aquest punt, dissabte 20 d’abril a partir de les 10 del matí, hi haurà l’activitat ‘Paraules Dibuixades’, xocolatada, tallers, espectacle de carrer i també s’organitzarà una ludoteca per a tots els nens i nenes del poble. A més a més, tal com marca la tradició, dimarts 23 d’abril, hi haurà parades de venda de roses i llibres i un espectacle infantil.

L’altre escenari d’aquest Sant Jordi serà el Centre Cívic El Gorg que dissabte 20 d’abril a les 6 de la tarda acollirà la Festa de les Lletres.

Amb tot, l’Ajuntament convida a tots els assistents a compartir les seves fotografies gaudint d'aquesta celebració a les xarxes amb l’etiqueta #santjordisvmontalt2024 i nomenant al compte @svmontalt.cat