Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Èxit de participació de la 12a edició de la Marxa Popular “Cims dels tres turons”

Més de 300 persones van participar ahir diumenge a la marxa que cada any celebra l'Associació Excursionista Montaltreck de Sant Vicenç. Una marxa de ritme lliure i no competitiva que enguany comptava amb dos recorreguts, un d'11 kilòmetres i l'altre de 16, on grans i petits han pogut gaudir de l'entorn natural del Montalt. A més a més, cal destacar que les bones condicions meteorològiques van acompanyar la jornada.


Hem pogut parlar amb l'entitat i Toni Buch, membre de l'associació, ha qualificat la marxa com "la festa de la muntanya" i n'ha destacat la bona acollida dels participants. Per la seva banda, el president de l'entitat, Sisku Calopa, també s'ha mostrat satisfet i ha explicat que la marxa ha aconseguit atraure senderistes i corredors de diferents indrets.


Per altre costat, l'entitat té la intenció de posar en marxa tres projectes per l'any que ve: un rocòdrom, un circuit d'orientació i una escola de trail en col·laboració amb en Pep Vega, fundador del projecte Kilòmetres pel Lupus.


Tot plegat, la marxa popular de Montaltreck va concloure amb un dinar on hi van assistir tots els col·laboradors que han fet possible aquesta 12a edició.