Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Dos joves han atracat una Farmàcia de Sant Vicenç de Montalt

Els fets van tenir lloc ahir a la tarda, quan dos joves van entrar a la farmàcia de la Costa amb una pistola Taser. Segons ens ha pogut explicar el Cap de la Policia Local, Josep Bellonch, els nois s'haurien emportat dos telèfons mòbils i 500 euros de la caixa.

Després dels fets, els dos joves es van dirigir al Passeig Marítim. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra els van estar buscant, però se'ls va perdre la vista. Segons el Cap de Policia, els assaltants són d'origen marroquí i és possible que hi hagi un grup de gent jove de Mataró que hi estiguin implicats.

De totes maneres, els fets seran investigats pels Mossos d'Esquadra amb les imatges de les càmeres de seguretat de la Farmàcia.