Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquests dies els Mossos han alertat d'una nova estafa a la gent gran relacionada amb les pensions

Els jubilats acostumen a estar molt pendents de les seves pensions, un fet que han aprofitat els estafadors per inventar una nova estafa: els autors envien cartes fent-se passar per la Seguretat Social i els informen que la seva pensió patirà alguna modificació. 

La carta explica que cal enviar un correu electrònic amb fotografies del DNI, un extracte bancari i la quantitat que es va cobrar el mes anterior. D’aquesta forma, tal com ens ha explicat l’agent dels Mossos d’Esquadra, Daniel Teixes,  els delinqüents es volen fer amb les seves dades personals per robar-los els diners. 

Els Mossos han difós la carta demanant que s’avisi als familiars d’edat més avançada per evitar que caiguin en el parany. En el cas de rebre-la, cal comunicar-ho a la policia i, sobretot, no enviar dades personals.

Recordem que la Seguretat Social no sol·licita aquest tipus d’informació d’aquesta manera ni utilitza correus electrònics no oficials.