Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquesta setmana han començat a Sant Vicenç les sessions d’acompanyament del programa “Dones en Marxa”

Més d’una desena de dones, estan participant en aquest projecte laboral, el qual recordem està impulsat conjuntament per les tres viles. Hem pogut parlar amb el tècnic d’ocupació de Sant Vicenç, Cristian Giró, ha destacat la bona acollida del projecte i la implicació de les participants. 

Recordem que “Dones en Marxa” és un projecte laboral basat en els serveis enfocat a dones majors de 40 anys que es trobin a l’atur. Segons ha apuntat Giró, es tracta d’un projecte molt potent i necessari. 

A banda de les formacions que es portaran a terme, un dels objectius finals és la creació d’una empresa en forma de cooperativa per crear llocs de treball de qualitat a través de l'economia social i solidària. 

Tot plegat, Giró també ha volgut recordar que encara s’admeten incorporacions i que les formacions s’allargaran fins al març del 2022.