Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El municipi ha rebut diversos lots de material sanitari i elements de protecció

El material, facilitat per la Diputació de Barcelona la setmana passada, inclou mascaretes, guants i gel desinfectant per fer front a la cinquena onada de la pandèmia.

El material ajudarà al municipi a combatre la cinquena onada de la pandèmia. Una onada que, com ens ha volgut recordar l’alcalde del municipi, Víctor Llasera, està mostrant dades de contagis com mai que no ens permeten abaixar la guàrdia. 

D'altra banda, cal dir que l’Ajuntament ha rebut també fins a 19 capses de mascaretes quirúrgiques que han estat cedides per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. 

Amb tot això, el material servirà per equipar el personal i els edificis municipals, i per garantir la seguretat i la salut del públic que assisteixi als actes de la Festa Major d'estiu.