Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç acull demà una conferència sobre el “Programa d’Abordatge Integral dels casos de salut mental d’alta complexitat”

Es tracta d'un programa que busca elaborar un protocol i implantar un pla d'acció eficaç per tractar a les persones amb trastorns mentals greus i problemes d'addiccions en un context de gran complexitat.


En aquesta línia, el programa vol garantir una atenció adequada i integral, tant a les persones afectades com a les seves famílies i entorns.


Hem pogut parlar sobre el tema amb la Susanna Diaz de Almirón, vocal de l'Associació "AFATRAC" (de familiars afectats per trastorns de la conducta) una entitat que ha col·laborat activament amb els grups de treball d'aquest programa.
La vocal ha volgut TAMBÉ posar de manifest la necessitat de visibilitzar aquests col·lectius, així com la falta de recursos en l'actual sistema sanitari en comparació amb altres malalties.


Tot plegat, la conferència tindrà lloc al Centre Cívic, recordem demà divendres a dos quarts de set de la tarda, i anirà a càrrec de la Doctora Magda Casamitjana, encarregada de liderar el projecte.