Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha decidit restringir l'accés al trànsit al carrer de l'Església

La causa és el mal estat de la vía i el risc d'esfondrament que presenta algun dels seus punts

La setmana passada, l'alcalde Òscar Baró, el regidor de Serveis Urbans, Joan Baró, i els responsables d'Agbar, l'empresa que gestiona el servei d'aigua potable del municipi, es van reunir per abordar les fuites d'aigua de les últimes setmanes i estudiar l'estat general de la xarxa.

En aquesta trobada, les dues parts van afirmar que el carrer de l'Església és un dels punts més malmesos i on cal portar a terme una actuació de caràcter urgent. Tal com ens ha explicat l’alcalde de Caldes d’Estrac, Òscar Baró, els tècnics atribueixen aquesta situació principalment a les fuites d'aigua, que s’han endut terres del subsòl. D’aquesta manera, les llambordes no tenen una base sòlida on reposar i s’estan enfonsant. 

En aquest sentit, a l'espera d'acabar d'acordar les mesures definitives, el consistori ha decidit restringir l'accés al trànsit per tal preservar la seguretat i el benestar dels caldencs i caldenques.

Tal com explica l’alcalde, únicament s'hi podrà accedir a peu o en cas de ser un dels vehicles autoritzats com els serveis d'emergències, els cossos de seguretat i els veïns del mateix carrer. Amb tot això, es demana la màxima precaució a la població.