Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El casal d'avis de Sant Vicenç i l'Ajuntament han firmat un conveni per tornar a posar en marxa les activitats al setembre
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El casal d'avis de Sant Vicenç i l'Ajuntament han firmat un conveni per tornar a posar en marxa les activitats al setembre

Segons el nou document de col·laboració que l'entitat ha signat amb l'Ajuntament, el consistori es compromet a aportar fins a 13.000€ durant l’any de vigència del conveni. 

En aquest sentit, les tasques que haurà d'assumir es vinculen amb cursos, tallers, excursions i altres activitats enfocades a les persones de la tercera edat residents a Sant Vicenç de Montalt.

Segons ens ha pogut explicar el seu president, Francesc Abril, ara mateix, amb la situació actual de pandèmia, tot ha quedat una mica frenat, però de tota manera, es preveu tornar a impulsar les activitats de cara al setembre.

El casal de la gent gran de Sant Vicenç de Montalt ha estat un espai on s’hi han dut a terme tota mena d’activitats; viatges culturals un cop al mes, sortides al teatre, cursos de pintura, tallers, activitats esportives i, fins i tot, sevillanes. 

Finalment, l’'acord es va firmar amb la presència de l'alcalde, Victor Llasera, la regidora de Gent Gran, Lydia Gerónimo, i el mateix president de l'entitat, Francesc Abril.