Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Avui te lloc la marxa de torxes per la independència

Es farà avui dia 10 de setembre i es tracta  d’un acte organitzat per l’ANC de la nostra vila que començarà a les 22:00h a l’Avinguda Toni Sors. 15 minuts més tard de l’hora de convocatòria, es donarà el tret de sortida a la marxa, que acabarà davant el monument de l’11 de Setembre de SVM.

A banda, l’Assamblea Nacional Catalana del municipi també  ha organitzat un autocar per assistir a la manifestació que es durà a terme demà a  Barcelona. 

Recordem que per assistir-hi des de Sant Vicenç, l’ANC proposa aquesta opció d’anar-hi amb autocar, sortint des de davant del Centre Cívic el Gorg a dos quarts de quatre de la tarda  per un preu de 10€. Per reservar una plaça cal trucar al telèfon 661 58 67 64.