Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Casal Jove de Sant Andreu de Llavaneres se suma a la lluita contra l’assetjament escolar amb un conjunt d’activitats i tallers que es portaran a terme durant aquest mes de maig.

Una de les més destaques, són les jornades sobre 'bullying' i 'ciberbullying', les quals inclouen una campanya de caràcter informatiu i preventiu a les xarxes socials del Casal Jove “Tothom ho veu, tothom calla”, un taller d’autodefensa jove, una xerrada i un taller d’art-teràpia. 

En paral·lel, també es portaran a terme altres propostes educatives, socials i esportives. Podem destacar un taller de compreses ecològiques i un altre sobre el tema de la menstruació conscient, totes dues activitats a càrrec del col·lectiu feminista Arkeres;  un taller de sushi, un Taller de disseny i un de creació de mobiliari per a l'hort. 

També s’ha organitzat una partida simultània d'escacs i  Torneig de tennis taula Llavaneres. Amb tot, recordem que cada dimecres i cada dijous el casal ofereix unes tutories individualitzades sobre mobilitat internacional/voluntariat, i cada dimecres de principi de mes unes tutories d'orientació laboral.