Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament ja ha atorgat les beques per a l’adquisició de llibres i material escolar del curs 2022-2023
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament ja ha atorgat les beques per a l’adquisició de llibres i material escolar del curs 2022-2023

S’han atorgat un total de 14 beques per a l'adquisició de llibres de text i material escolar, que beneficiaran a 24 alumnes  (17 de primària i 7 de secundària). 

S’han tramitat 23 sol·licituds, de les quals s’han aprovat 14 i s’han desestimat 9 sol·licituds perquè les persones que les sol·licitaven no estaven empadronades a Sant Vicenç, no havien aportat la documentació necessària o bé per no obtenir la puntuació mínima necessària establerta en el barem de les bases de la convocatòria

Els ajuts tenen com a destinatàries famílies amb fills/es que cursen des de P3 fins a 6è de Primària i tenen com a objectiu afavorir l’equitat i la inclusió, garantint drets fonamentals i donant suport als ciutadans i ciutadanes més vulnerables.