Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Finalitzen les obres de renovació del paviment de la pista annexa al pavelló

Els treballs de renovació del paviment de la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors han finalitzat després de sis setmanes d’obres. L’actuació ha tingut un pressupost de prop més de 99 mil euros i ha servit per substituir el paviment antic que estava força deteriorat pel pas del temps. Recordem que les esquerdes eren visibles i ha s'havia registrat algun accident durant la pràctica d'esport, sobretot del patinatge.

Els treballs també s'han aprofitat per eliminar els pendents en doble vessant de la pista i pintar les línies amb l'objectiu que la instal·lació s'ajusti als requisits federatius. La intervenció ha estat molt demandada pel Club de Patinatge, que és, com dèiem, el que més ús fa de la instal·lació.

Pròximament,, s'instal·laran també dues cistelles de bàsquet que aniran fixades al sostre per guanyar espai i evitar obstacles a la pista