Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament de Sant Vicenç se suma al projecte 'Joves en Marxa'
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Sant Vicenç se suma al projecte 'Joves en Marxa'

'Joves en Marxa' és una aposta perquè els joves de la vila s'empoderin, reforcin les seves capacitats, coneguin els recursos que tenen a l'abast i enfoquin els seus objectius laborals i acadèmics. 

El projecte inclourà formació i també sessions de coaching, separades en quatre fases diferents. El primer punt, que tindrà lloc entre el març i l’abril, constarà de 60 hores de classes grupals dividides en 13 sessions. En paral·lel, també es realitzarà un acompanyament de manera individual. Pel que fa a la tercera fase, començarà al mes de maig on es portaran a terme diverses visites a empreses. Finalment, entre els mesos de maig i juny, es faran sessions de “speed networking”. trobades entre empreses del territori i els participants del projecte. 

Aquest programa es presentarà divendres 24 de febrer a les sis de la tarda al Casal Jove de Llavaneres i els interessats es poden inscriure a través d’un formulari disponible al web municipal.