Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt acull una xerrada sobre Internet Segura destinada a les famílies

Internet és un lloc ple d’oportunitats per als menors, on poden aprendre, comunicar-se o jugar. No obstant hi ha alguns riscos i consells de seguretat que cal conèixer i tenir en compte per tal evitar possibles problemes. En aquest sentit les AFA de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp i també de l’Institut Esteve Albert, juntament amb l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra de l'ABP Mataró han organitzat una sessió informativa adreçada a les famílies on es tractaran diversos temes relacionats amb l’ús d’Internet. 

Durant la xerrada, que està oberta a tothom, membres del cos policial explicaran els avantatges i desavantatges que pot tenir navegar per Internet per als nostres fills filles i oferiran consells i eines per prevenir els perills de les xarxes com ara el cyberbullying, el grooming o el sexting. 

La xerrada està prevista pel proper dimecres 24 de maig a les 19 h. Es durà a terme al Centre Cívic El Gorg i tindrà una durada aproximada d’1 hora.