Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Un any més el correfoc encendrà els carrers de Sant Vicenç

Després d'una tarda de concerts i amb la música com a protagonista, la nit del pròxim dilluns 14 d'agost arribarà el moment del foc! A partir de les 10 de la nit, petits i grans podran gaudir del correfoc, una de les activitats que desperta més interès entre els santvicentins i les santvicentines. Enguany, tornarà a ser la Colla de Diables de Caldes d'Estrac la que s'ocuparà d'encendre la nit sanvicentina.

La plaça del Poble serà el punt de partida de la cercavila. A partir d’aquí, els i les participants passaran pels carrers Sant Antoni, plaça de l'Església, Josep Brunet, riera del Gorg i finalitzaran el recorregut a les portes del Centre Cívic El Gorg.Un cop acabat el correfoc, la comitiva es dirigirà cap a la Piscina Municipal,  on podran fer un bany de nit amenitzat per música. 

Recordem que L’Ajuntament recomana a totes les persones seguidores del correfoc que vagin amb roba de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i sabates esportives de pell que agafin fort els peus. D’altra bamda, I a totes les persones que viuen per on passa el correfoc, se’ls que protegeixin els vidres, que tanquin totes les portes i finestres, que recullin la roba estesa i que pleguin els tendals. A més a més, recomana als veïns que treguin qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut de l’activitat, així com retirar els vehicles de la zona per on passarà el correfoc.

De la mateixa manera, des del consistori també es recorda el perill de tirar aigua als participants, ja que podria mullar-se la pólvora i explotar o sortir disparada en una direcció inesperada. En cas d’incendi, es recomana tirar-se a terra i rodolar fins que s’apaguin les flames, i sosbretot, en cap cas s’ha de córrer.