Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Hotel Cochambre torna a Sant Vicenç el pròxim 25 d'agost

La banda de versions Hotel Cochambre ens oferirà una nit de ritme, ball, nostàlgia i diversió al parc dels Germans Gabrielistes el pròxim divendres 25 d'agost a dos quarts d’onze del vespre. 

La banda musical Hotel Cochambre s'han convertit en un referent de les festes populars i un dels grups més sol·licitats i contractats de Catalunya. El grup interpretarà temes diversos nacionals i internacionals com El Barrio, Bon Jovi, Raffaella Carrà, Manà, Pereza o Bruno Mars, entre altres més artistes , d'una forma única. 

Hotel Cochambre es presenta com els treballadors d'un hotel que no tenia cap estrella però on es van allotjar les millors estrelles de la cançó i com els van expropiar l'hotel, surten a interpretar de manera una mica especial les cançons dels artistes que una vegada s'hi van allotjar…

Són pioners en posar un punt teatral en una banda de versions. La seva posada en escena, el nivell musical i la ironia fresca i natural dels components del grup han aconseguit que concert rere concert sigui cada dia més nombrosa la família Cochambros@!

Amb tot, La entrada al concert és gratuïta