Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt es prepara per commemorar la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional el pròxim dilluns 11 de setembre

Després de la lectura del Manifest 2023, a càrrec de l’alcalde, Javier Sandoval, se celebrarà l’ofrena floral a la que es troben convidades entitats, associacions, col·lectius, partits polítics, centres d'ensenyament i tots els santvicentins i santvicentines que ho desitgin.

Un any més, l’acte comptarà amb la participació de la Colla Gegantera i de l’Orfeó Parroquial El Delme que interpretarà el Cant dels Segadors i altres obres del seu repertori, i finalitzarà amb una audició de sardanes, a càrrec de la Cobla Premià, i un vermut popular. 

Aquest any, com a novetat, la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions ha programat un Concert Tribut a Lluís Llach a les 19 h al parc dels Germans Gabrielistes. Amb tot, l’acte començarà a les 11 del matí davant el  Monòlit de l'Onze de Setembre (ubicat al c/ Xaloc).