Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament distribueix 500 agendes del medi ambient entre l'alumnat de l'institut

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha fet arribar a l’Institut Esteve Albert 499 agendes escolars del Medi Ambient i el Desenvolupament que tenen com objectiu promoure valors mediambientals entre els alumnes. Aquestes agendes són un recurs adreçat a joves estudiants de secundària, que la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, ofereix als municipis que en són membres.

Conté els apartats característics d’una agenda escolar qualsevol, amb la particularitat que al llarg del curs s’inclouen continguts relacionats amb la sostenibilitat, en forma d'una història, activitats i informacions setmanals diverses. Tot plegat, amb l’objectiu de donar a conèixer entre l’alumnat els conceptes del desenvolupament sostenible i estimular i promoure conductes ambientalment responsables i de respecte envers el medi. 

En aquest curs 2023-2024 i sota el lema “365 dies per viure AMB límits”, els continguts conviden a reflexionar sobre la noció de límits, des d’un punt de vista individual i, sobretot, ambiental i planetari. El cost de l’edició es reparteix entre els ajuntaments i la Diputació de Barcelona. En el cas de Sant Vicenç, l’Ajuntament ha fet una aportació de 499 euros.