Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La Biblioteca municipal La Muntala acull l’exposició 'AstrónomAS'
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Biblioteca municipal La Muntala acull l’exposició 'AstrónomAS'

 La mostra ‘AstrónomAs‘ està centrada en les dones que han dedicat les seves nits i els seus dies a l’estudi de l’astronomia. Al mateix temps, ha estat realitzada per un grup interdisciplinari de persones, tant de l’àmbit de l’astronomia com de la història de la ciència i de la docència en diferents nivells, amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri de Ciència i Innovació. Cal afegir que, un dels patrocinadors de l’exposició és la Societat Espanyola d’Astronomia. 

Un dels objectius de l’exposició ‘AstrónomAs’ és fomentar les vocacions científiques i tecnològiques en general,entre la població més jove, i fer una divulgació de les investigacions fetes per dones científiques en l’astronomia i astrofísica, les innovacions afins i les perspectives futures en aquests camps.

Finalment, la mostra es pot visitar a la mateixa biblioteca des d’aquest passat 3 de novembre fins al  31 de desembre de 2023.