Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El gran recapte recull dues tones d’aliments a Sant Vicenç de Montalt

Els passats dies 24 i 25 de novembre el Banc d'Aliments va instal·lar punts de recollida als supermercats Sorli i Condis del municipi, on s’han recollit un total  de 2.000 Kg de productes. Una xifra significativament superior a l’edició de l’any passat que va ser, aleshores, de 1.500 Kg. 

Les dues tones d'ajuda alimentària permetran cobrir les necessitats bàsiques de persones i famílies santvicentines en situació vulnerable. En aquest sentit, l’àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament és l’encarregada de coordinar i proporcionar mensualment un lot d'aliments bàsics i productes d’higiene a més d'una vintena de famílies del poble amb dificultats. Els principals productes que s’han recollit són aliments nutritius de llarga durada com la llet, l’oli, els llegums cuits i les conserves de carn i peix, la pasta, les galetes, l’arròs i el sucre.

L’èxit del gran recapte, a banda de la generositat dels donants, s’ha d’atribuir també al paper que fa la Creu Roja, a les persones voluntàries que són als supermercats on s’articula la recollida i a el personal dels Serveis Socials Municipals que s’ocupa de l’emmagatzematge, classificació i distribució dels productes.