Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquesta setmana, torna la Festa Major de Sant Andreu de Llavaneres. Del 27 al 30 de novembre, la vila recupera els actes al carrer de la festa major de tardor.

Xavier Noms, regidor de Cultura i Festes del municipi, ha posat l’accent en la recuperació en petit format del Llavatraka. Això si, diferència de les anteriors edicions, però, no hi haurà concurs, sinó que s'oferiran exhibicions de percussió. 

Del programa també destaquem els multifocs i, com sempre, la felicitació als Andreus i a les Andrees, que es farà el mateix dia 30 de novembre, recordem festiu local al municipi.  

Pel que fa a les propostes musicals, hi trobem concerts a càrrec de grups i DJ’S locals pel públic més jove, així com propostes pels més grans amb el grup “Espertit de Joventut” o la interpretació del cantant líric Juanma Fernández. 

També hi haurà espectacles culturals per al públic familiar, com ara un taller de circ i de contacontes; una ballada de swing amb música en directe; un espectacle de teatre a càrrec de la Inestable; i la inauguració d’una escultura dedicada a la llavanerenca Sunsi Móra. 

Tot i que la majoria d’activitats es faran a l’exterior, el regidor de Cultura, ha explicat que estaran pendents de l’Evolució de la pandèmia i de possibles noves restriccions. 

Tot plegat, els principals escenaris de la festa major seran el parc de Ca l'Alfaro, el parc del Primer d'Octubre, la plaça de la Vila i també la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres, on es farà el teatre a càrrec de la Inestable.