Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt preveu impulsar fins a 45 projectes gràcies als ajuts econòmics de la Diputació de Barcelona

La Institució del govern ha concedit fins a 244.000€ al CONSISTORI Santvicentí, uns diners que serviran per posar en marxa diferents projectes.

Entre ells, es contemplen impulsar accions formatives per fomentar l’ocupació, promoure un turisme sostenible o obrir franges perimetrals per prevenir incendis.

També es preveu millorar els sistemes informàtics, dinamitzar l’esport i l’activitat física així com programar activitats culturals, entre altres iniciatives. 

Pel que fa al repartiment de diners, el Sr. Victor Llasera, alcalde de SVM, ha afirmat que s’ha portat a terme una bona distribució entre les diferents àrees del govern.

Concretament, una de les àrees més beneficiades ha estat Benestar Social, que ha rebut 45.000 €; En el cas d’Ensenyament, l’àrea ha rebut 38.000 euros per finançar l’Escola Bressol i l’Escola de Música municipals; L’Àrea d’Urbanisme, per la seva banda, ha rebut 37.000 euros per la redacció d’un nou plantejament urbanístic.

Finalment, Sanitat i Salut Pública han rebut 34.000 i Promoció Econòmica 26.000€. 

En qualsevol cas, les àrees de Joventut, Cultura, Noves tecnologies, Igualtat, Solidaritat, Medi Ambient, Esports i Turisme també disposaran d’uns diners afegits per impulsar els seus projectes. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla