Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt presenta la seva oferta esportiva per l'estiu
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt presenta la seva oferta esportiva per l'estiu

Com en les darreres edicions, l’Area d'esports del consistori presenta un ampli ventall d'activitats durant els pròxims mesos de juny i juliol on s’ofereixen sis tipus d’activitas:  Mini Estades, Estades 1,  Estades 2, Campus de Gimnàstica, Campus de Ball i cursets de natació. Totes les activitats han estat pensades perquè els infants descobreixin i visquin l'esport d’una manera saludable i lúdica, i estaran dirigides i animades per persones titulades en els àmbits de l'esport i el lleure. 

Les activitats es distribueixen en torns setmanals, de dilluns a divendres. L'horari general és de 9.00 del mati a una del migdia, i de 15h a 17h de la tarda, tot i que s'ofereix el servei d'acollida a partir de les 8.00 h del matí i el servei de menjador entre una i tres del mig dia. Els cursets de natació tindran una durada de 4 setmanes i s’oferiran de dilluns a dijous en dos torns en horari de tarda.

Tot plegat, Les inscripcions es faran a través d'una plataforma en línia, que estarà operativa a partir del 13 de maig. També es farà una reunió informativa dijous 6 de juny a les 19.00 h a la Seu d'Entitats Esportives.