Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El pròxim dilluns 13 de setembre, les escoles de primària i instituts tornen a obrir les portes per rebre els alumnes de manera presencial
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim dilluns 13 de setembre, les escoles de primària i instituts tornen a obrir les portes per rebre els alumnes de manera presencial

Es mantindran algunes mesures de seguretat del curs passat, com ara la mascareta o els grups bombolla. Això sí, a l’hora del pati els alumnes de grups estables podran jugar sense mascareta, sempre que no hi hagi cap barreja amb alumnes d’altres grups. 

Pel que fa a altres novetats del nou curs; les famílies podran entrar als centres educatius i s’ha donat llum verda a les colònies i a les activitats extraescolars que començaran a partir d’octubre.

Una altra gran novetat és que els alumnes de secundària amb pauta completa de vacunació no s’hauran de confinar en cas d’un positiu dins del grup bombolla. A partir d’aquest moment, s’establirà un sistema d’ensenyament híbrid amb un confinament parcial de la classe afectada. Ho explica la regidora:

Actualment a Catalunya, pel que fa als joves dels 12 als 15 anys,  ja n’hi ha 140.000 que tenen la primera dosi, però encara no la segona. D’entre el grup de 16 a 19 anys, que són unes 320.000 persones, més de 100.000 encara no tenen cap dosi i 45.000 només la primera. Finalment, del grup de 20 a 29 anys, que és de 700.000 persones, un 40% encara no ha iniciat la vacunació.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla