Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim dissabte 26 de febrer, la rua de carnaval de Llavaneres tornarà a sortir al carrer, això sí, amb algunes limitacions

Tot i que la corva de contagis ha començat a disminuir, l’Ajuntament ha trobat responsable eliminar el concurs de disfresses i el ball de carnestoltes com a mesures preventives per evitar possibles aglomeracions i la proliferació de nous contagis.

El punt de trobada i també d'arribada de la comitiva serà el parc de Ca l'Alfaro. La previsió és que la cercavila es posi en marxa a les sis de la tarda i faci un recorregut pels carrers del centre del poble. Un cop al parc de Ca l'Alfaro, hi haurà un final de festa amb l'actuació del grup d'animació Xarop de canya, on també hi participaran Ultraescenika i Els Batubanyuts. Aquest any, però, com deiem no hi haurà ni concurs de disfresses ni tampoc ball de carnestoltes.