Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sant Vicenç de Montalt es prepara per celebrar el “Castanyaween”
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt es prepara per celebrar el “Castanyaween”

Una proposta de l’àrea de joventut, ensenyament i cultura que fusiona la tradició de la castanyada amb la festa anglosaxona del Halloween. 

Tallers de panellets, sessions de cinema i de conta contes infantils, o fins i tot una activitat per decorar de manera terrorífica el Parc dels Germans, són algunes de les propostes que presenta l’Ajuntament pel pròxim 30 i 31 d’octubre. 

Segons el regidor d’Infància i Joventut, Sergi Rabat, la castanyada i el Halloween són dues tradicions que actualment estan molt presents a la societat i que poden conviure de manera conjunta. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha apostat per fusionar les dues festes.

D’altra banda, cal dir que enguany s’ha optat per traslladar la celebració al Parc dels Germans, en comptes de fer-ho a la plaça del poble com a les edicions anteriors. Tot i que en aquests moments les dades de la pandèmia són favorables, el Parc dels Germans és un espai que ofereix més possibilitats i que permet un major nombre de participants.

Tot plegat, cal dir que algunes de les activitats, com el cinema, el conta contes i el tallers infantils,  compten amb límits d’aforament i que cal fer reserva a través del web municipal. D’altra banda, totes les propostes son gratuïtes excepte el taller de panellets, que té un preu de 2 euros. 

Per consultar la programació completa, podeu fer-ho a través del web municipal.