Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sant Vicenç de Montalt commemora el Dia Internacional de les Dones amb un conjunt d'actes i activitats programades durant tot el mes de març
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt commemora el Dia Internacional de les Dones amb un conjunt d'actes i activitats programades durant tot el mes de març

El pròxim 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i és per això que, l’Ajuntament ha organitzat un ampli programa d’activitats que es desenvolupa sota el lema “Suma’t a la revolució feminista. Trenca el silenci”.

El programa del Sant Vicenç Dona 2023 compta amb una graella d’activitats amb la participació de diferents àrees municipals, els centres escolars del municipi i entitats locals, coordinades per la Regidoria d’Igualtat. Dins la programació destaca la gravació del vídeo de la campanya que compta amb la participació d’alumnat de l’Institut Esteve Albert, de l’Associació Esportiva del municipi, i de l’escola municipal de música L’Oriola.

El mateix dia 8 de març, les escoles i l’intitut commemoraran la data  amb la lectura del manifest d'enguany, exposicions, treballs de sensibilització a les aules i el visionat del vídeo de la campanya. Prèviament, els dies 6 i 7, també hi haurà sessions de conta contes i teatre fòrum als diferents centres.

Dissabte, 11 de març, tindrà lloc l’acte central del Sant Vicenç Dona 2023 amb una jornada lúdico-reivindicativa a l’avinguda Toni Sors. L’activitat s’iniciarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 3 de la tarda. El programa inclou la 1a Fira de Dones Emprenedores; activitats lúdiques per a públics de totes les edats; el ball de la geganta Margaridassa; un taller de pintura feminista i reivindicativa; actuacions musicals; un espectacle teatral al mercat, i una sessió de micro obert perquè tothom que ho desitgi pugui pujar a l'escenari i demostrar les seves habilitats.

També en el marc del Sant Vicenç Dona, la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació ha programat un taller d’empoderament molt especial, adreçat a tots els públics. Porta per títol  ‘Com transformar els drames en comèdia’ i  tindrà lloc el dijous, 16 de març, de quatre a set de la tarda. 

A banda d’aquestes propostes, que es portaran a terme com dèiem durant tot el mes de març, la població també podrà participar en les diferents accions de sensibilització i activitats que l’Ajuntament organitzarà al llarg d’aquest any amb motiu dels dies de la Nena, per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, de l’Orgull i el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.