Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt celebra la 25ena edició del Correllengua amb un homenatge a l'escriptora Isabel Clara Simó

L'acte cultural tindrà lloc el pròxim 9 d'octubre a les 11h del matí a la plaça del poble.

Recordem que el Correllengua és una activitat que pretén, a través de la vida i l'obra d'un autor, reivindicar la llengua, la cultura i els anhels del poble català.

Al programa d'enguany hi trobem diferents propostes i activitats: La lectura del manifest a càrrec d'Albert Medina, un recital de textos i poemes per part dels Xurravins, actuacions musicals dels alumnes de l'Escola de Música l'Oriola i de l'Orfeó Parroquial el Delme, i un taller d'escriptura per a joves.

A més, també s'ha preparat un concurs d'Instagram on hi podeu participar fins al pròxim 6 d'octubre. Per fer-ho, heu de gravar un petit vídeo llegint un fragment de l'escriptora Isabel Clara Simó i utilitzar l'etiqueta #svmontaltcorrellengua2021.

El premi al vídeo més original es lliurarà durant l'acte central del Correllengua dissabte 9 d'octubre.