Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt celebra l'1 d'octubre amb un acte commemoratiu

Tindrà lloc demà divendres, a dos quarts de vuit del vespre, al carrer de l'1 d'octubre, i es tracta d’un acte unitari organitzat per l'ANC i els partits i entitats sobiranistes del poble.

Coincidint amb el quart aniversari del referèndum, l'Assamblea Nacional Catalana vol commemorar la data amb un acte EMOTIU per recordar tots els fets que es van viure aquell dia aquí, al municipi. Per aquesta raó, es mantindran els micròfons oberts perquè tothom pugui participar-hi i explicar, en primera, com van viure l'1 d'octubre.

També hi haurà una projecció de vídeos i fotografies per recordar els fets al municipi i arreu de Catalunya.

D'altra banda, la intenció és que se celebrin més actes unitaris amb la participació de tots els partits sobiranistes del municipi, i és que després de l'1 d'octubre, hi ha hagut un distanciament entre les forces polítiques i les entitats. En aquest sentit, el que es vol és tornar a recuperar l'esperit d'unitat.

Tot plegat, serà un acte molt emotiu que estarà obert a tothom.