Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt celebra el festival del col·leccionista Playmobil

Les dates d’aquest esdeveniment seran els pròxims 22 i 23 de juliol al Parc de Can Boada. El festival del coleccionisme Playmobil representa una opotrunitat única per gaudir d’aquestes populars figures amb un espai on es combina l’oci en familia i el joc educatiu. 

Durant aquests dies, els visitants podran gaudir d’una col·lecció de minidioramas amb representacions tant diverses com escenes agrícoles, espacials, de fantasia o industrials. També s'instal·laran diferents atraccions inflables amb la temàtica Playmobil. 

Per a les persones interessades a iniciar-se en la cultura del col·leccionisme o per als veterans, hi haurà disponibles parada de venda de producte de la marca, on s’hi podran des de les últimes novetats fins a referències vintage descatalogades. A banda, també s’oferiran tallers de manualitats, on els més petits podran fabricar les seves pròpies xapes, crear caretes Playmobil personalitzades, així com aprendre com es munta o desmunta un click.

La fira estarà ambientada amb sessions musicals a càrrec de la companyia Bonsó Music.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla