Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

S’han obert les inscripcions per participar en la Fira de Nadal de Sant Vicenç de Montalt

Fins al pròxim 12 de novembre, comerciants, artesans i entitats podran fer les sol·licituds. Enguany, la fira celebra la seva novena edició i tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de desembre.

Durant aquests dies, l’ajuntament repartirà les activitats entre la plaça del poble i el carrer major. A la plaça, tal com ens ha explicat la regidora de Cultura i Festes, Laia Sorribes, s’hi concentraran els tallers i els espectacles musicals i al Carrer Major les parades dels venedors. D’aquesta manera, la idea es aconseguir una fira més àmplia. 

Recordem que els establiments comercials, artesans i entitats que vulguin vendre els seus productes hauran d’omplir un formulari a través del web municipal. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla