Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

S’imparteixen diversos tallers als centres educatius de Sant Vicenç de Montalt per combatre la violència de gènere

En el marc de les activitats programades amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, la Regidoria d’Igualtat ha portat a terme uns tallers de sensibilització, destinats als alumnes de 2n, 4t d’ESO i 2 Batx i també al professorat de l’Institut Esteve Albert.

En total, 225 alumnes i 46 professors han participat en aquests tallers, que han anat a càrrec de les Towanda Rebels, Zua Méndez i Teresa Lozano, comunicadores, artistes, escriptores i activistes feministes.

Aquesta acció és fruit dels resultats de l’enquesta que es va dur a terme l'any passat en el marc de la campanya 'Atrurem la violència masclista', ja que a la pregunta ‘Cóm es pot eliminar la violència envers les dones?’, les dues respostes que van obtenir més vots van ser: ’Educant des de la família’ i ‘Educant des de l’escola’.