Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
S’inhabilita l’estacionament públic a les feixes de Can Mora i se n'habilita un de nou al carrer El Rocà
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

S’inhabilita l’estacionament públic a les feixes de Can Mora i se n'habilita un de nou al carrer El Rocà

Des d’aquest passat dimarts, la regidoria de Mobilitat ha informat que ja no es podrà aparcar a  l’estacionament públic que estava situat davant del consultori mèdic del Nucli Antic. La causa del tancament d’aquest espai per a ús públic és el desacord de l’Ajuntament amb la proposta plantejada per la propietat dels terrenys, que implicava una modificació substancial del conveni que regulava la cessió.

Per donar resposta a les necessitats d’estacionament de les persones usuàries dels diferents equipaments públics de la zona -com el consultori mèdic, l’Espai Jove i els Serveis Socials) l’Ajuntament ha habilitat un nou aparcament públic a la mateixa carretera al carrer “El Rocà” al camí d’accés al magatzem de la Brigada Municipal.

Aquest canvi també ha motivat el trasllat de la parada del bus C-21 que a partir d’ara estarà ubicada al carrer Major, a l’alçada de Can Cinto.