Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Els joves de Sant Vicenç de Montalt “Donaran la volta a l’alcohol”

Aquest és el lema de la nova exposició que ha presentat l’Espai Jove per aquest nou mes. “Dona la volta a l’alcohol”  es tracta d’una exposició itinerant de la Diputació de Barcelona i està adreçada als adolescents de segon d’ESO 

La mostra busca informar sobre les conseqüències que genera el consum d’alcohol sobre la salut, així com reforçar el no consum, retardar el seu inici i reduir-ne els riscos associats.

L’exposició també explica els comportaments socials entre els joves en aquesta matèria com la pressió que poden rebre molts d’ells quan decideixen no consumir-ne. 

Amb tot, es podrà visitar a l’Espai Jove fins el pròxim 16 de desembre i  tots els assistents rebran una Guía educativa de l’exposició així com un recurs pels professionals que dinamitzen la visita.