Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt aprova un Pla de Mesures Antifrau, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), per a la gestió dels fons Next Generation

Aquest Pla Antifrau, indispensable per poder accedir a les ajudes procedents dels fons europeus per finançar projectes de l'Ajuntament, té l'objectiu de garantir i declarar que els fons corresponents s'han utilitzat conforme les normes aplicables pel que fa a la prevenció, la detecció i la correcció del frau, la corrupció i els conflictes d'interessos.Com a mesures preventives, s'estableix una sèrie d'accions com l'aprovació d'una declaració institucional, que recull el compromís del govern municipal contra el frau i l'ús inapropiat dels recursos. També s'inclou l'elaboració d'un codi ètic, una declaració d'absència de conflicte d'interessos i un pla de formació per al personal.

En aquesta línia, L'Ajuntament ja ha designat una comissió antifrau, un òrgan que s'encarrega de gestionar i desenvolupar les mesures del pla, així com d'avaluar de forma periòdica el compliment dels objectius. El pla es podrà actualitzar sempre que sigui necessari per introduir-hi millores que garanteixin la transparència i minimitzin els riscos.

Les mesures d'aquest Pla Antifrau s'aplicaran a totes les persones i els departaments que tinguin algun tipus de relació amb el disseny, la gestió, l'elaboració o l'execució dels projectes que comptin amb finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.