Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Llavaneres manté l'aposta per fomentar l'accés a peu de l'alumnat a l'escola

Amb aquest propòsit s'acaba d'enllestir la primera fase de pacificació a l'Escola Serenavall, la qual ha consistit en un nou asfaltage des del Camí de la Masia fins al centre educatiu. També s'ha repintat el pas de vianants, el carril bici i l'estacionamet de l'autobús. Per facilitar l'accés dels alumnes a l'escola, també s'ha construït un nou pas de vianants elevat a l'alçada del passatge de Massorrà.

La segona fase de pacificació dels camins escolars està prevista que es porti a terme el pròxim 22 d'agost. Aquest dia es col·locaran pals de fusta que impedeixin l'aparcament indegut de vehicles a la llera de la riera i així facilitar l'accés dels alumnes i acompanyats que hi vagin a peu.