Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac impulsarà diverses actuacions de millora de la xarxa d'aigua potable per valor de 600.000 euros

Durant els pròxims mesos, la voluntat és continuar substituint trams de canonades de fibrociment del poble, com s’ha fet aquest estiu al carrer Major. 

En aquest sentit, per a fer front als costos de les actuacions, el consistori caldenc va demanar un préstec per valor de 600.000€ canalitzat per la Diputació de Barcelona i amb un termini de pagament de deu anys que inclou una carència d’un any. També, en el marc de les ajudes europees, gestionades per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament va sol·licitar una subvenció que podria cobrir fins al 80% del cost d’aquestes actuacions.

Cal dir que La setmana passada, el consistori va rebre una notificació de la Generalitat on es denegava la subvenció per falta de documentació. Immediatament, els serveis tècnics municipals es van posar a treballar per presentar un recurs de reposició per tal d’intentar que la petició de la subvenció feta per part de l’ajuntament sigui acceptada. 

L’equip de govern manifesta, però, que aquest projecte es durà a terme es rebi o no la subvenció amb fons europeus, i afirma que es tracta d’una actuació gairebé sense precedents, que donarà solució a un problema que fa molts anys que no s’aborda. El projecte de millora de la xarxa d'aigua potable inclou intervencions en tres ubicacions: en un nou tram del carrer Major, al carrer Església i al carrer de la Mercè, així com també s’instal·laran elements reductors de pressió a diversos punts del municipi.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla