Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha obert el termini de sol·licitud per participar en el concurs de lloguer d’una casa al barri de La Cortesa
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha obert el termini de sol·licitud per participar en el concurs de lloguer d’una casa al barri de La Cortesa

Les persones interessades tenen fins el dia 11 de gener de 2023 per presentar les seves ofertes. L’habitatge disponible per ser adjudicat és una casa de 148 m2 al carrer Tramuntana,  27 per un preu de sortida de 750 euros al mes.

La forma d'adjudicació del contracte de l'arrendament serà la subhasta pública en base a la millor oferta econòmica presentada.

La durada del contracte d'arrendament es fixa en 7 anys a comptar des de la seva formalització amb un màxim de 3 pròrrogues d’un any cadascuna.

Les ofertes s’hauran de presentar exclusivament de forma electrònica a través de la Plataforma de Contractació Pública de Catalunya. Per aquest motiu, és important que les persones interessades es registrin, en el cas que no ho estiguin, en l’esmentada plataforma.