Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Tot a punt per la Cavalcada de Reis de Sant Vicenç 2022

El pròxim dijous 5 de gener Els Reis d'Orient arriben a Sant Vicenç de Montalt ben carregats de regals. Ho faran en carrosses i acompanyats pels seus patges i carters reials que els ajudaran a repartir caramels sense gluten i recollir les cartes dels infants.

Ses Majestat i el seu seguici començaran el seu recorregut a les 6 de la tarda des del camí del Padró fins a la plaça de l'Esgésia, on arribaran als voltant de les 7 de la tarda per dur a terme la tradicional ofrena al nen Jesús al Pessebre Vivent.

Tot seguit, Gaspar, Melcior i Baltasar es dirigiran a la haima, on Ses Majestats seran rebuts per l'alcalde, Víctor Llasera, i els infants que ho vulguin (sense necessitat d’ inscripció prèvia) podran lliurar-los la seva carta.

La cavalcada recorrerà els carrers del Camí del Padró, el Pg. dels Pins, els Montseny, Montnegre, Pica d’Estats, Costa Daurada, Mediterrani ( amb tram de silenci), Av. Montaltnou, el carrer Ginesta, riera del Gorg, Av. Països Catalans, carrer Major, carrer Sant Antoni i arribaran a la plaça de l’Església.

Amb l’objectiu que tots els infants puguin gaudir de la Cavalcada, el Carrer Mediterrani acollirà un tram de silenci per infants amb Trastorn de l’Espectre Autista. Les carrosses no posaran música ni es llençaran caramels. 

Recordem que L'horari de lliurament de cartes als Reis serà des de les 7 de la tarda i fins cap a les 9 del vespre aproximadament. A 2/4 de 9 quedarà tancat l’accés a les cues dels tres Reis. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla