Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament instal·la tendals als patis de L'Escola Bressol Municipal per aconseguir zones d’ombra

La solució tècnica escollida per mitigar els efectes de la radiació solar ha estat la instal·lació de sis tendals motoritzats amb sensors de vent resistents al calor, que compleixen amb les normatives de seguretat vigents.

Aquesta actuació, se suma a la que es va portar a terme el passat mes de febrer a l'Escola Sot del Camp per instal·lar 10 tendals als patis d'infantil. En el marc del pla d’adequació al canvi climàtic, l’Ajuntament també té previst dotar a l’Escola Sant Jordi d’espais d’ombra amb aquest mateix sistema de tendals. 

La Diputació de Barcelona també està redactant dos projectes que permetran la instal·lació de nous elements naturals i constructius per ampliar les zones d’ombra dels patis del dos centres de primària del municipi.

Tot plegat, aquesta infraestructura, ha suposat una inversió municipal de 8.808 euros.