Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Aquest dissabte, Sant Vicenç estrena el mercat d’Olis i Vins del Maresme
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquest dissabte, Sant Vicenç estrena el mercat d’Olis i Vins del Maresme

En el marc de les activitats programades amb motiu de la Festa Major d’Hivern, el mercat d’Olis i Vins del Maresme s’estrenarà dissabte al matí al mercat de l’Avinguda Toni Sors. Tal com indica el seu nom, es tracta d’un mercat que compta amb més d’una quinzena de parades amb l’oli i el vi com a productes protagonistes. 

A més de l’oli i el vi, també hi podreu trobar altres productes artesans com embotits, formatges, mel o productes de cosmètica.

Com ja és habitual a Sant Vicenç, dissabte també hi hauran les parades del mercat setmanal. Segons ha destacat la regidora de cultura i Festes, Laia Sorribes, la intenció és que el mercat d’Olis i Vins ajudi a dinamitzar el nostre propi mercat setmanal.

Tot plegat, El Mercat d'Olis i Vins és una iniciativa comercial de l'Ajuntament i de l'empresa Firàlia per tal de dinamitzar el municipi i omplir de propostes atractives el dissabte de Festa Major.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla