Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquest dissabte, més d’una vintena d’entitats celebraran la 8a Mostra d'Entitats

La Mostra d'Entitats és una activitat consolidada, que se celebra cada dos anys, on les entitats surten al carrer per donar a conèixer a la ciutadania les seves activitats, els diferents tipus d'entitats que hi ha a Sant Vicenç de Montalt i les noves associacions. La Mostra d’enguany reunirà un total de vint-i-cinc entitats, associacions, i altres col·lectius de diferents àmbits: social, educatiu, veïnal, esportiu, cultural i comercial.

Durant tota la tarda el públic assistent podrà gaudir d'una àmplia programació als estands de les entitats, a l’escenari i als espais habilitats al llarg del recorregut, on es podrà gaudir d'actuacions musicals, espectacles, espais de joc, tallers i activitats variades organitzades per les mateixes entitats; aquesta edició comptarà també un espai dedicat a la gastronomia.

Tot plegat, la 8a edició de la Mostra d'Entitats tindrà lloc a l’avinguda Toni Sors; l'activitat arrencarà a les 17:00h i s'allargarà fins al vespre.