Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Aquest matí s’ha celebrat 1a Jornada Gastronòmica del Pèsol Garrofal
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquest matí s’ha celebrat 1a Jornada Gastronòmica del Pèsol Garrofal

La jornada, que ha començat a les deu del matí al Club Nàutic El Balis, ha començat amb una presentació a càrrec de l’alcalde, Joan Mora, i de la regidora de promoció econòmica, empresa, comerç, turisme, consum i noves tecnologies, Teresa Vidal, i on també hi han intervingut alguns xefs de cuina catalana. 

Tot seguit, s’han portat a terme les demostracions gastronòmiques de la mà de dos reconeguts cuiners:  en Sergi de Meià, president de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica, i  el xef i instagramer Oriol Escribà. 

La jornada ha finalitzat amb una taula rodona moderada pel regidor de comunicació, Gerard Viladomat, on s’hi han tractat temes com el procés de certificació del pèsol garrofal o la marca de garantia del producte.  

En el marc de la celebració de la 22a Festa del Pèsol, fins el el pròxim 1 de maig,  els restaurants participants serveixen la Mostra Gastronòmica, que permet als comensals tastar plats on aquest producte és el protagonista.